keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Terveyskirjapäivät - terveyttä ja hyvinvointia alkuvuoteen

Terveyskirjapäivät ovat alkaneet! Tammi-helmikuulla sivuillamme on luvassa monipuolisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kirjoituksia, tietoa tulevista terveyskirjoista sekä verkkokaupan puolella tarjouksia jo ilmestyneistä.


Tutustumistarjouksessa ovat tammikuulla Kirsi Lohtajan ruokaohjekirja Luontaisesti gluteenittomat reseptit ja Josef Östlundin kirja Voiko oikea ravinto parantaa syövän ja muita sairauksia? Lohtajan kirja sisältää reseptejä luontaisesti gluteenittomaan, maidottomaan, maissittomaan ja soijattomaan ruokavalioon. Östlund puolestaan puhuu elävän, idätetyn raakaravinnon puolesta, mutta kirja sisältää myös monenlaisia, kypsennettyjäkin, kasvisruokaohjeita.

Verkkokaupan puolella tarjouksessa ovat myös Muistikato, dementia, Alzheimerin tauti -kirja, samoin kuin Hulluna hortaan ja Totuus tuulivoimaloista. Kirjoja on tarjolla vain rajoitettu määrä.

Tervetuloa tutustumaan terveyskirjoihimme!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi


PS. Varaa omasi tulossa olevista painoksista Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö sekä EFT - tunteiden vapautustekniikat!

Julkaistu 10.01., päivitetty 16.01.2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti