sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Lukuseikkailuja nuorille 17.-23.04.2017

Osallistumme Suureen Lukuseikkailuun Lukuviikolla 17.-23.04.2017. Tapahtumaa koordinoivat Lukukeskus ja Lastenkirjainstituutti. Lukuviikolla kustantamamme nuortenkirjallisuuden blogeissa tapahtuu - itse asiassa on alkanut jo tapahtua.

Heli Haaviston Wernerilandia-blogiin tulee herkullisia lisätarinoita Wernerilandian henkilöhahmoista. Ensimmäinen tarina Werneristä lepattavine kaalinlehtikorvineen ja hyvän seikkailun haistavine kirsikkanenineen on jo luettavissa. Blogissa näet myös kuvan Werneristä ja Puppernikkelistä - hänen pehmoelefantistaan.

Tarinoiden jälkeen tai niitä ennen ehdit vielä lukea molemmat Wernerilandia-kirjat. Kirjat sopivat noin 12-vuotta täyttäneistä aikuisiin lukijoihin asti.


Kristian Peltoniemen suomalaisessa luonnossa seikkailevat II etsivää seikkailee myös blogissa. Blogista löytyy julkaistujen kirjojen esittelyiden lisäksi tarinoita seikkailujen takana sekä kuvia tapahtumapaikoilta - Karijoelta, Kristiinankaupungista, Kurikasta, Ähtäristä, Kauhajoelta, Kaskisista... Missähän kaksi etsivää seikkailee seuraavaksi?

Blogin tarinoista on hyvä jatkaa kolmeen II etsivä -kirjaan. Ne sopivat noin 10-vuotiaista ylöspäin kaikille seikkailuista, autoista ja luonnosta kiinnostuneille.

Hauskoja seikkailuja!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi

1 kommentti:

  1. Heli Haaviston Wernerilandian blogitapahtuma löytyy myös Suuren Lukuseikkailun tapahtumakalenterista:

    http://www.suurilukuseikkailu.fi/tapahtumat/seikkailu-wernerilandian-fantasiamaailmassa/

    VastaaPoista