keskiviikko 5. elokuuta 2015

Rohkea elävä pohjalainen kirja Kurikassa

Mitä kirjalle kuuluu, voiko valokuva hyvin? Millaisia kirjoja ja kuvia pohjalaiset ovat julkaisseet? Kulttuuritapahtuma Rohkea elävä pohjalainen kirja tuo neljän päivän aikana esille viidentoista tekijän kirjoja, kuvia ja taidetta eri puolilta Etelä-Pohjanmaata.

Kulttuuritapahtuma järjestetään keskiviikosta lauantaihin 23.-26.09.2015 Kurikassa. Tapahtuma on avoinna arki-iltoina klo 16-21 ja lauantaina klo 11-16. Tapahtumapaikkana on Myllykylän kylätalo, os. Myllykyläntie 204, Kurikka.


Tapahtumapäivien ohjelma alkaa Tekstistä kirjaksi -luennolla. Luennot toteutetaan yhdessä Kurikan kansalaisopiston kanssa ja niille tulee ilmoittautua ennakkoon.

Ohjelma jatkuu pohjalaisvieraiden esityksillä, joihin yleisöllä on vapaa pääsy. Luvassa on esityksiä yhteisteoksista, hartauskirjoista, romaaneista ja runokirjoista sekä valokuvailta. Kirjailija-, runoilija-, kuva- ja valokuvataiteilijavieraat tulevat Kurikasta, Ilmajoelta ja Seinäjoelta, Lapualta ja Kauhavalta, Kuortaneelta ja Töysästä.

Kulttuuritapahtuman yhteydessä on taide- ja valokuvanäyttely, kahvio sekä taide-, kuva-, kortti-, juliste- ja kirjamyyntiä. Tapahtumailmoitus löytyy täältä sekä käsiohjelma täältä.

Tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan pohjalaistekijöiden käden jälkeä!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi

Päivitetty (ohjelma) 15.09.2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti