lauantai 2. toukokuuta 2015

Valmiixi - 5-vuotissynttärit toukokuun ajan

Yrityksemme on toiminut jo viisi vuotta! Vietämme 5-vuotissynttäreitä koko toukokuun ajan.

Valikoimistamme löytyy runsaasti runokirjoja ja romaaneita, hyvinvointi- ja terveyskirjoja sekä hartaus- ja luontokirjoja. Kirjailijoitamme ovat Anne Kultti, Heikki Hemminki, Fanni-Laura Patanen Tytti Rekimies ja Pirjo Osola, Pirjo Lindroos-Annala, Janne Pulkkinen, Ata Hautamäki, Heli Haavisto ja Kristian Peltoniemi, Ensio Lakanen, Kirsi Lohtaja ja Tuulia Heinonen, Marko ja Mikko Vapa, Lee Euler, Gary Craig, Clint Ober, Stephen Sinatra ja Martin Zucker, Marja Kallioniemi, Anja Keskinen, Helena Koskinen ja Marjatta Mäkelä sekä Lilja Lindholm ja Petri Jauhiainen.

Lisäksi kauttamme on saatavilla omakustanteina julkaistua runoa ja proosaa Eero Peltoniemeltä ja luontokirjoja Markku Harjulta, Petri Kapaselta ja Benjam Pöntiseltä sekä Samuli Paulaharjun Säätiön julkaisema teos Kyröönjoesta.


Kutakin 50 euron tilausta tai tilauksen arvoa kohti myönnämme 5 euron alennuksen. Lisäksi vähintään 5 kirjan tilauksesta tulee yllätyskirja kaupan päälle! Tilauksiin lisätään ainoastaan painon mukainen postimaksu. Tarjous koskee kuluttaja-asiakkaitamme ja on voimassa 31.05.2015 saakka.

Tervetuloa kirjaostoksille!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi

Julkaistu 02.05., päivitetty 03.06.2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti