torstai 27. marraskuuta 2014

Osallistumme joulumarkkinoille Kurikassa

Olemme joulumarkkinoilla Kurikan Wanhan Aseman Makasiinilla viikonloppuna 29.-30.11.2014. Markkinat ovat auki lauantaina klo 9-16 ja sunnuntaina klo 10-16.

Löydät pöydältämme monta lahjapakettiin sopivaa uutuuskirjaa ja lintujulistetta! Esillä on erityisesti runokirjoja, romaaneja ja luontoaiheisia kirjoja. Myynnissä on myös Terveisiä Kurikasta -kortteja.

Juuri ilmestyneitä runokirjauutuuksia ovat Tytti Rekimiehen Hauras, paljas ja kirkas, Anne Kultin Kerros kerrokselta sekä Heikki Hemmingin 2. uudistettu ja laajennettu painos Keeniperimä-runokirjasta.

Romaaneista pöydältämme löytyy Helsingin Sanomien hiljattain haastatteleman Ata Hautamäen Talo Teiskossa. Kannattaa lukea myös Janne Pulkkisen hauska Mielen seikkailu maassa, Pirjo Lindroos-Annalan omakohtainen Tuulelan tupa sekä Fanni-Laura Patasen uutuus Pieniä pisaroita.


Käärimme lahjapakettiin myös luontokirjoja: pohjalaista luontoa Samuli Paulaharjun Säätiön laajassa teoksessa Kyröönjoki - meirän joki, keijuja ja luonnonhenkiä Tuulia Heinosen kolmen kirjan yhteisniteessä Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja sekä puutarhan elämää Petri Jauhiaisen hienossa luontokuvakirjassa Elämää pihapiirin kätköissä.

Tule tutustumaan - nähdään viikonloppuna!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti