tiistai 15. lokakuuta 2013

Vuoden luontokuva 2013 -tapahtumassa Seinäjoella

Vuoden luontokuva 2013 julkistetaan lauantaina 19.10.2013 Vuoden Luontokuva-festivaaleilla Turun Logomossa. Kilpailussa on tänäkin vuonna kahdeksan sarjaa, joista kustakin on valittu sarjavoittaja. Yleisö voi äänestää suosikkikuvaansa viimeistään perjantaina.

Lakeuden luontokuvaajista semifinaaliin saakka pääsivät ainakin Petri Kapanen, Benjam Pöntinen, Hannu Mänty ja Petri Ruostetoja. Useita heidän kuviaan nousi korkealle: päätuomarien ensimmäisen oman karsinnan jälkeen loppuarviointiin saakka. Kilpailuun lähetetyistä noin 11 500 kuvasta semifinaaliin valittiin 10,5 % ja näistä 43 % eli 526 kuvaa pääsi loppuarviointiin. - Onnea kuvaajille hienosta menestyksestä!

Tuotevalikoimassamme on sekä valokuvaaja Petri Kapasen että luontokuvaaja Benjam Pöntisen luonto- ja Pohjanmaa-aiheisia teoksia. Luontokuvaaja Petri Ruostetoja on kuvannut kirjoistamme Harmoninen kaikkeus -kirjan tähtitaivaan kuvat sekä Tuulelan tupa -kirjan takakannen kuvan. Hänen kuviaan löytyy myös luontokorteistamme.

Korkealla. Kuva: P. Peltoniemi.

Kilpailun voittajakuviin sekä Lakeuden luontokuvaajien esityksiin pääsee tutustumaan sunnuntaina Seinäjoella perinteeksi muodostuneessa Vuoden luontokuva -maakuntatapahtumassa Seinäjoki-salissa. Tilaisuuden järjestää Lakeuden luontokuvaajat ry.

Esitysten lisäksi luvassa on luontokuvanäyttely ja luontokuva-aiheisten kirjojen myyntiä. Ennakkomyynnissä on niin ikään Lakeuden luontokuvaajiin kuuluvan Janne Pulkkisen pian ilmestyvä esikoisromaani Mielen seikkailu maassa. Ennakkovaraajille ja Lakeuden luontokuvaajien jäsenille myönnämme kirjasta -10 % alennuksen.

Tervetuloa tutustumaan!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi

Julkaistu 15.10., päivitetty 20.10.2013.

1 kommentti: