maanantai 26. elokuuta 2013

Olemme Jokipiin maalaismarkkinoilla!

Osallistumme lauantaina 31.08.2013 Jokipiin Maalaismarkkinoille Jalasjärvellä. Järjestyksessään kolmannet maalaismarkkinat ovat auki klo 10-16.

Tule tutustumaan kustantamiimme kirjoihin: kirjailija Ata Hautamäen omaelämänkerralliseen kirjaan maalle muutosta, esikoisrunoilija Fanni-Laura Patasen runo- ja kuvakokoelmaan sekä esikoiskirjailijoiden Lilja Lindholmin hartauskirjaan ja Pirjo Lindroos-Annalan suvun vaiheista kertovaan romaaniin. Esillä on myös Ensio Lakasen, Samuli Perälän ja Vapan veljesten, Mikon ja Markon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät kirjat.

Lisäksi pääset tutustumaan muihinkin valikoimissamme oleviin kirjoihin: pöydältämme löytyy niin murteella puhumisen joukkue-SM:ää voittaneen Eero Peltoniemen runo- ja murrekokoelma kuin terveyskirjojakin, mm. Jaakko Halmetojan Pakurikääpä ja Aila Leponiemen iridologiaa esittelevä teos.


Myynnissämme on myös uniikkeja luontokortteja Etelä-Pohjanmaan maisemista. Korttien kuvaajina ovat mm. luontokuvaajat Petri Ruostetoja ja Casper Gripenberg. Meiltä voit ostaa myös Benjam Pöntisen ja Petri Kapasen hienoja luontokirjoja.

Esillä on muutakin mielenkiintoista, maalaismarkkinahenkeen sopien. Tavataan elokuun viimeisenä lauantaina!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti