perjantai 24. elokuuta 2012

Ober, Sinatra & Zucker: Kirja maadoittumisesta

Kauttamme on saatavilla nyt uutuuskirja Maadoittuminen - Kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö? Kirjan ovat kirjoittaneet kaapelitelevisioteollisuuden uranuurtaja Clinton Ober, kardiologi, kirjailija ja sähkölääketieteen asiantuntija Stephen Sinatra ja terveyskirjailija Martin Zucker.

Maan pinta on täynnä luonnollista, sähköistä energiaa. Maadoittuminen tarkoittaa itsensä yhdistämistä maan pinnan kanssa yksinkertaisesti istumalla tai kävelemällä paljain jaloin tai nukkumalla maadoittavalla lakanalla. Maadoittuminen palauttaa ja ylläpitää ihmisen keholle luonnollisinta sähköistä tilaa. Tämä edistää terveyttä ja toimintakykyä jokapäiväisessä elämässä.

Ihmiset ovat koko historiansa ajan vaeltaneet, istuneet, seisoneet ja nukkuneet maan kamaralla - tietämättä, että kosketus maahan siirtää kehoon luonnollisen sähköisen signaalin. Vasta viime aikoina geo- ja biofysiikan, sähkötekniikan ja -fysiologian sekä lääketieteen asiantuntijat ovat tutkineet ja selittäneet tietoa tästä yhteydestä ja sen merkityksestä ihmisen terveydelle. Tämä kirja selittää, kuinka maadoittuminen saattaa olla terveydellemme yhtä perustavanlaatuista kuin auringonvalo, ilma, vesi ja ravinteet.

Klikkaa kuva suuremmaksi.

Ober, Clinton, Stephen Sinatra & Martin Zucker (2012). Maadoit­tuminen – Kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö? Vaasa: Lootus-kirja. 280 s. ISBN 978-952-5318-37-1. 1. painos sekä 1. painoksen tarkistettu laitos loppuunmyyty kustantajalta.Julkaistu 24.08.2012, päivitetty 10.02.2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti