lauantai 7. huhtikuuta 2012

Osallistumme Kurikka palvelee -messuille

Olemme Kurikka palvelee -messuilla lauantaina ja sunnuntaina 14.-15.04.2012. Messut järjestetään Kurikan jäähallissa ja ne ovat avoinna molempina päivinä klo 10-16. Yleisöllä on messuille vapaa pääsy. Messujärjestäjänä toimii Kurikan Yrittäjät ry. Löydät meidät osastolta P5.

Voit tutustua messuilla kustantamiimme kirjoihin, joita ovat Kehon kuuntelun opas, Puhdas veri - terveyden perusta sekä Ata Hautamäen Talo Teiskossa. Viikonlopun ennakkomyynnissä ovat pian julkaistavat Puhdas veri - terveyden perusta -kirjan 2. painos ja Ensio Lakasen Harmoninen kaikkeus - HUT, Kaiken teoria. Kauttamme on saatavilla myös erä Eero Peltoniemen Sanajonon kolketta. - Kerromme mielellämme näistä lisää!


Messunurkkauksessamme voit tutustua myös lintu- ja luontoharrastukseen Kurikassa ja Suupohjan alueella: Esittelemme niin Rasti-Kurikan Lasten luontokerhon ja Suupohjan Lintutieteellisen Yhdistyksen kuin viereisellä osastolla olevan Informaatiotekniikan Museoyhdistyksenkin toimintaa. Kerromme muun muassa linnunpönttötalkoistamme Jyllinkosken lehtomaaston alueella.

Myyntipöydältämme löytyy muutakin mielenkiintoista: linnunpönttöjä Lasten luontokerhon hyväksi ja Suupohjan Lintutieteellisen Yhdistyksen lehteä, Hippiäistä. Voit liittyä myös mukaan toimintaan.

Tervetuloa Kurikka palvelee -messuille - nähdään viikonloppuna!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi

Päivitetty 04.12.2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti