tiistai 5. huhtikuuta 2011

Valmiixi Yritysareenalla

Valmiixi esitellään uusimmassa eteläpohjalaisten yrittäjien Yrittävä Lakeus -lehdessä: olemme artikkelissa Yritysareenalla.

Yritysareena on Sedu Aikuiskoulutuksen hanke, joka edistää yritystä perustavien tai jo alkuvaiheessa olevien yrittäjien liiketoimintaosaamista tarjoamalla asiantuntija-apua. Hankkeeseen pääsee mukaan Seinäjoen seudun lisäksi myös Järviseudulla ja Kuusiokunnissa.

Yrityksemme liikeidea muotoutui alunperin Tekesin ja Vaasan yliopiston Tuli-prosessissa. Idea hioutui ja täsmentyi konsultoinnin ja pilotoinnin kautta viestintäpalveluiden tarjoamiseen ensin opiskelijoille ja tutkijoille, ja myöhemmin eri ammattialojen tekstejä kirjoittaville.


Yritysareena-hankkeessa toteutettiin markkinatutkimus yhdestä yrityksemme mahdollisesta kohderyhmästä eli ammattikorkeakoulujen opiskelijoista. Seinäjoen ammattikorkeakoulun liiketalousalan opiskelijat tekivät perusteellista työtä ja antoivat myös hyviä ehdotuksia lisättäväksi palvelutarjontaamme.


Yrityksemme tarjoaa kattavat viestintäpalvelut: niin ammatillisten ja tieteellisten tekstien muokkaamisen ja stilisoinnin kuin teksteissä käytettyjen käsitteiden ja termien selventämisenkin - aina graafisten kuvioiden laatimiseen ja valmiixi muokattuihin digikuviin asti.

Kauttamme on saatavilla nyt myös logojen ja www-sivujen suunnittelu ja toteutus. Lisäksi muokkaamme ja taitamme tekstit kirjoiksi. Erikoisaloiltamme eli biologian ja lääketieteen, terveyden ja hyvinvoinnin sekä tekniikan aloilta myös kustannamme julkaisut.

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi

Päivitetty 30.09.2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti